OCX fyller fem år i år!

Det virker som en evighet siden en forsamling tegneserieinteresserte mennesker møttes for første gang i salen på Serieteket høsten 2006 for å planlegge det som skulle bli Oslo Comics Expo 2007. En av våre største bekymringer den gang var ”… men kommer det til å komme noen folk?” Det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt.

Nå er vi ikke så rent lite stolte over å kunne feire vårt 5 års-jubileum, og kan se tilbake på fire foregående festivaler fylt med det ypperste av representanter for tegneseriemiljøet både fra Norge og utlandet. I tillegg kommer selvfølgelig de spennende intervjuene og foredragene, de morsomme festene og alle de fantastiske tegneseriene vi har kjøpt på markedsplassen.

Jubileet feirer vi selvfølgelig med å lage den beste festivalen hittil. Nytt av året er en større og bedre markedsplass, hvor alle får plass under ett tak i et digert telt på Schous plass. Vi åpner også vår egen bar, kalt The Drinky Crow (oppkalt etter en av figurene til en av årets utenlandske gjester: Tony Millionaire), i salen på Serieteket. I tillegg er vi selvfølgelig svært stolte over å ha besøk av en delegasjon fra det prestisjetunge amerikanskje forlaget Fantagraphics i år, i tillegg til noen av de mest spennende norske serieskaperne for tiden. Inne på Serieteket vil det også bli en utstilling med plakater og t-skjorter fra alle de tidligere festivalene.

Så til dere som har fulgt oss i fem år, takk skal dere ha, og håper dere blir med på fem nye. Og til dere som besøker oss for første gang:

Velkommen til Oslo Comics Expo!


Slik så det ut på markedsplassen på OCX 07.

Websiden er laget av Kristoffer Kjølberg   Drevet av Wordpress