Krüger & Krogh overrasker under OCX

Årets store overraskelse på OCX var Krüger & Krogh; et svært omfattende, men foreløpig upublisert albumprosjekt som tok de fleste på senga. Selv ikke de mest inneforståtte bransjefolkene hadde hørt om dette prosjektet, og som Snorre Bryne skriver i denne artikkelen i Dagbladet, ble det mye vantro hoderisting under presentasjonen, mellom folk som trodde de hadde oversikt over det norske tegneseriemiljøet.

Settingen for serien er lagt til Oslo i 1964, og bakmennene Endre Skandfer, Ronald Kabíček og Bjarte Agdestein har lagt mye arbeid ned i research for å få selv de minste detaljer korrekt. For å sette stemningen, startet de presentasjonen sin med å vise denne “informasjonsfilmen”:

I OCX er vi svært stolte over å fått være først ute med å vise frem Krüger & Krogh til et større publikum, og vi er helt sikre på at vi kommer til å høre mer om dette prosjektet i fremtiden.

Websiden er laget av Kristoffer Kjølberg   Drevet av Wordpress